08-312200

Personlig och prisvärd begravning

En dag kommer beskedet: en älskad familjemedlem, en kär släkting eller en av de bästa vännerna har gått bort. Beskedet kan vara väntat, men det kan också komma plötsligt – helt utan förvarning.

Att mitt i sorgen ansvara för det som måste tas hand om och det som ska arrangeras inför en begravning kan vara tungt. Vår begravningsbyrå  finns till just för att ge er det stöd ni behöver. Vi svarar på era frågor, vi vet vad som behöver göras,  och ger vägledning. Vårt arbete handlar om att med omtanke och känsla hjälpa er att ordna allt praktiskt kring begravningen.

Fast grundpris en trygghet

Vi på Fondkistan har ett fast grundpris, en trygghet att utgå ifrån. Vårt fasta grundpris ligger på 11 900 kronor plus transporter 3800 kr inom Stockholm. Ni kan sedan välja olika tillval som passar just er begravningbegravningsceremoni. Hos oss kan ni även få hjälp med bouppteckning i samband med begravningen och många tycker att det underlättar att ha en och samma kontakt för de olika delarna.

Prislista

Vad kostar en begravning?

Begravning

Anordna begravning

Om oss

Om begravningsbyrån

En insats för forskningen

När du anlitar oss, gör du samtidigt en värdefull insats för forskning kring cancer, hjärt-, kärl- och lungsjukdomar, Alzheimers sjukdom samt medfödda missbildningar. För varje förmedlad kista och urna ger vi 5% av inköpspriset till Stiftelsen Fondkistan.

Vi finns i Stockholm, Vasastan, City, Östermalm, Solna-Sundbyberg, Nacka-Värmdö, Järfälla, Sollentuna och Västerort. 

Kontakta oss

Telefon:  08-31 22 00
E-mail: michael@kandema.se

Våra kontor 
Begravningsbyrå Stockholm: Sankt Eriksgatan 90, 113 62 Stockholm
Begravningsbyrå Nacka:  
Garverigränd 1, Järla Sjö, 131 60 Nacka
Begravningsbyrå Solna: Solna torg 19,  171 45 Solna

Begravningstjänster

Begravning
Övriga tjänster
Bouppteckning
Priser
Prislista
Om oss

Ordna begravning

Kyrklig begravning
Borgerlig begravning
Begravningsalternativ
Planera & förbereda
Arrangemang
Referenser