08-312200

Referenser
 – från begravningar i Stockholm

Här kan ni läsa några av Fondkistan Kandemas referenser

“Väldigt proffsigt bemötande, detta är 3:e gånger vi använder Fondskistan på St Eriksgatan och vi har varje gång fått en fantastiskt begravning av våra kära. Så nöjda.
Vi fick hjälp med all beställning av blommor och band samt med annons i tidningarna. Även hjälp med bouppteckning”
Lou-lou S


“Tack vare personalen på byrån så kändes allt mycket lättare med begravningen av min far, allt från första kontakt har varit otroligt smidig och bra! Tack så fantastiskt mycket för hjälpen!”
Ted L

 

“Vi träffade Michael och Medina på byrån, som gav oss mycket stöd i vår svåra stund, vi fick hjälp med alla våra frågor kring begravning och bouppteckning och det blev en fin och värdig begravning av vår mor, kan varmt rekommendera denna byrå.”
Erik Andersson

 

“Mycket bra bemötande och fantastisk service. Michael ger handfasta råd och praktisk vägledning. Det är andra gången jag köpt begravningtjänster från honom. Han tipsar också om saker som gör att man kan hålla ner kostnaderna med sådant som ligger utanför hans tjänster och bidrar till en fin minneshögtid totalt sett.”
Hans S

 

“Min kontakt gällde begravning av min bror. Jag/vi blev bra bemötta av Michael och alla frågor besvarades och hanterades snabbt och bra. Begravningen blev precis som vi ville ha den.
Minnesmappen var en mycket trevlig överaskning.”
Hälsningar Börje

 

“Alla förväntningar levde företaget upp till. Det är andra gången jag anlitar Kandema har bemöts med respekt och känner mig trygg i deras hantering av svår situation .Ger dom högsta poäng i medmänsklighet och värme.”
MVH Linda Magaliff

 

“Mycket professionellt bemötande, både på kontoret där begravningen beställdes och i kyrkan där Mikael Kandema var med och ordnade att allt blev bra. Tusen tack”
Inger A

 

“Jag är en nöjd kund, begravningsakten passade vår önskan precis och blev så fin som vi hoppades. Fick hjälp med allt jag behövde och musiken jag önskade levererades perfekt.”
Ann W

 “Snabb tillgänglighet. Bra bemötande. Rimliga priser. Bra leverans. Pålitlighet i en situation där man behöver det som mest. Inget “översälj”. Bra förmåga att lyssna på våra behov. Kunde inte ha varit bättre. Kan verkligen rekommendera till andra i samma situation.
Tack!”
Ove S

 

“Trevligt, ödmjukt och professionellt bemötande. Lyssnade in våra önskemål.”
Arisala S

 

“Från första början har Mikael på Fondkistan varit mycket tillmötesgående och förstående över de speciella önskningar som jag och min mor har haft. Mikael hjälpte mycket snabbt och professionellt med tips och bokningar av kapell. Vi använde oss av grundutbudet i enlighet med den avlidnes vilja.  
Det var fint och värdigt men samtidigt kunde vi tillämpa de tips som Mikael gav oss för en fin begravningsakt.
Mikael försökte inte på något sätt pådyvla oss ytterligare tjänster utan tvärtom var han mycket hjälpsam när vi med kort varsel ville ändra urnsättning så att även denna blev en fin händelse.
Tack.”
Micael T

 

“Vänligt och mänskligt bemötande. Lätt att samarbeta och bra initiativ att skänka till välgörande ändamål.”
Annika S

Referenser hos Reco

Kontakta oss

Telefon:  08-31 22 00
E-mail: michael@kandema.se

Våra kontor 
Begravningsbyrå Stockholm: Sankt Eriksgatan 90, 113 62 Stockholm
Begravningsbyrå Nacka:  
Garverigränd 1, Järla Sjö, 131 60 Nacka
Begravningsbyrå Solna: Solna torg 19,  171 45 Solna

Begravningstjänster

Begravning
Övriga tjänster
Bouppteckning
Priser
Prislista
Om oss

Ordna begravning

Kyrklig begravning
Borgerlig begravning
Begravningsalternativ
Planera & förbereda
Arrangemang
Referenser